Verzending Retour Verzending Retour

Verzending

nederland levering

STANDAARD LEVERING:

Een standaard levering kost 4,95 euro en geldt voor de bestellingen die geleverd worden op het vaste land van België.

Levering voor de genoemde is vrij voor alle bestellingen over 50 euro.

Wij proberen het tijdsbestek te halen maar wij geven geen specifieke datums en zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of bij gebrek aan levering. Bambino Mio kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor vertraging van verzendingen als gevolg van omstandigheden die buiten de toezicht van het bedrijf vallen.

Als je weigert de levering in ontvangst te nemen, die binnen deze regels vallen, dan kan Bambino Mio niet verantwoordelijk gehouden worden als er iets met deze producten gebeurd. Er zijn uitzonderingen.

*Er zijn uitzonderingen.

Wereldwijde levering

Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont en een bestelling wilt plaatsen, gebruikt u de landselectie in de rechterbovenhoek van deze webpagina om uw land te selecteren. Als uw land niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op via enquiries@bambinomio.com of vul ons contactformulier in.

Retourneren

TERUGBETALINGEN & RUILEN

Als je iets terug wilt zenden of ruilen wat van ons vandaan komt stuur dan een mail naar enquiries@bambinomio.com met de redenen.

Retourneert Infographic

Bambino Mio zal de artikelen terug betalen of ruilen die direct van ons gekocht zijn, als de producten nog in verpakking zitten en 35 dagen na de aankoop verstuurt zijn.

Wanneer je de producten terug stuurt dan adviseren we je om bewijs van verzending te bewaren. Bambino Mio is niet verantwoordelijk voor pakketten die kwijt of beschadigd raken in de post.

Let op, voor het doel dat dit product heeft kan dit niet als verkoopbaar bestempeld worden als dit product al gewassen of gebruikt is.

BESTELLINGAFWIJKINGEN

Als er een probleem met de bestelling is waar Bambino Mio verantwoordelijk voor is mail dan naar enquiries@bambinomio.com

TERUGSTUREN OF RUILEN VAN BESCHADIGDE OF DEFECTE PRODUCTEN

Bambino Mio zal defecte of beschadigde producten die in de garantie vallen vervangen. Zie onze garantie voorwaarden om de details te zien.

Bambino Mio zal alleen de producten vervangen die direct van ons zijn gekocht via de site.

Als producten kapot zijn of een productiefout bevatten dan zal Bambino Mio betalen voor de producten om ze terug te sturen.

Als je denkt dat je producten fouten hebben neem dan contact op enquiries@bambinomio.com

PRODUCTEN DIE GEKOCHT ZIJN VIA DERDE PARTIJEN

Producten die gekocht zijn via derde partijen moeten terug gestuurd worden naar de derde partijen.

Bambino Mio kan advies en hulp bieden over hoe producten gebruikt moeten worden en of er iets mis is met de producten, maar de juiste terugbetaling voor vervanging kan alleen door de originele verkoper gedaan worden.

Als producten zijn beschadigd of een fabricagefout is vastgesteld, betaalt Bambino Mio de te retourneren producten.

Een terugbetaling kan alleen worden verkregen van de oorspronkelijke verkoper.