Facebook Pixel Code
Menu
DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 2000 KČ
DOPRAVA ZDARMA NAD 2000 KČ
Ochrana osobních údajů Pozadí

Osobní Údaje

Úvod

Společnost Bambino Mio Ltd bere ochranu Vašich osobních údajů velmi vážně a přijala kroky k jejich zajištění v souladu s ustanoveními zákona o ochraně osobních údajů z roku 1998 (Data Protection Act 1998) a všemi souvisejícími předpisy (dále jen "zákon").

Při zacházení s Vašimi osobními údaji se řídíme podle následujících podmínek. Při objednávání z našich stránek nebo používáním našich stránek dáváte najevo, že souhlasíte s těmito podmínkami.

Jaké Osobné Údaje Zhromažďujeme?

Když budete používat naše stránky, budeme Vás žádat o určité informace, jako jsou kontaktní údaje nebo demografické informace. Tyto informace můžeme kombinovat s jinými informacemi, které obdržíme od našich poskytovatelů služeb a/nebo od jiných třetích stran.

Proč Osobní Údaje Zhromažďujeme?

Hlavní účely kvůli kterým zpracováváme a uchováváme Vaše údaje jsou - abychom zrychlili objednávací proces (například uchováváním Vašich údajů jsme schopni při Vaší následující objednávce částečně předvyplnit objednací formulář, čímž Vám ušetříme čas); - abychom sledovali, zlepšovali a spravovali stránky a poskytované služby na stránkách; - abychom byli schopni provádět průzkumy a agregovat profilové informace; - abychom Vám mohli poskytnout informace o vybraných produktech, které Vás zajímají, nebo o kterých si myslíme, že by Vás mohly zajímat (pokud jste se tuto možnost nerozhodli zrušit). Další podrobnosti o zpracování osobních údajů naleznete na stránkách http://www.informationcommissioner.gov.uk

Soubory Cookies

Co Jsou Soubory Cookies?

Soubory cookies jsou malé soubory s informacemi, které internetové stránky přenášejí do počítače nebo jiného zařízení jednotlivce pro účely vedení záznamů. Když souhlasíte s přijímáním cookies, soubor je přidán, čímž nám pomůže analyzovat internetový provoz nebo nás upozorní, když navštívíte určitou stránku. Soubory cookies umožňují webovým aplikacím reagovat na Vás jako jednotlivce. Webová aplikace může přizpůsobit své operace Vašim potřebám a zálibám shromažďováním a zapamatováním informací o Vašich preferencích.

Proč Používáme Soubory Cookies?

Používáme soubory cookies na zjištění, které stránky jsou navštěvovány. Tento proces nám pomáhá analyzovat data o provozu na webových stránkách a vylepšit naše stránky, abychom se přizpůsobili potřebám zákazníků. Tyto informace používáme pouze pro účely statistické analýzy a následně jsou data ze systému odstraněny.

Obecně lze říci, že soubory cookies nám pomáhají poskytnout Vám lepší zážitek z našeho webového portálu, díky sledování toho jaké stránky považujete za užitečné a jaké ne. Soubory cookies nám v žádném případě nedávají přístup k Vašemu počítači nebo jakýmkoli informacím o Vás, kromě údajů, které se rozhodnete s námi sdílet. Můžete si vybrat, zda přijmete nebo odmítnete soubory cookies. Většina webových prohlížečů je nastavena na automatický příjem souborů cookies. Toto nastavení můžete obvykle změnit, tato volba však může zabránit plnému využití našich webových stránek.

V současné době používáme soubory cookies na zjištění návštěvnosti našich stránek a zlepšení kvality služeb, které poskytujeme jak návštěvníkům stránek, tak našim zákazníkům. Můžeme využívat a nainstalovat různé moduly a rozšíření, které pomáhají zlepšit Vaši online zkušenost při používání našich stránek, a které mohou používat další soubory cookies ke sledování úspěšnosti jednotlivých modulů/rozšíření, případně jak často jsou jednotliví moduly/rozšíření používané. Toto umožňuje poskytovatelům měřit účinnost jejich řešení a provádět změny ke zlepšení svých produktů.

Používáme službu Google Analytics na sběr informací o návštěvnících a jejich zvycích při používání našich stránek. Služba Google Analytics generuje anonymní statistické a jiné informace o využívání stránky ve formě cookies, které jsou uloženy v počítači uživatele. Tyto údaje jsou použity na vytváření statistických zpráv o používání našich stránek a pomáhají nám s jejich následným vylepšováním. Tyto informace uchovává společnost Google. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google jsou k dispozici na adrese: http://www.google.com/privacypolicy.html

Níže je uveden kompletní seznam souborů cookies, které používáme v době vzniku tohoto dokumentu:

• __utma, __utmb, __utmc, __utmz = ze služby Google Analytics. Tyto soubory cookies se nainstalují přes webový prohlížeč návštěvníka, po vyslovení souhlasu s přijímáním souborů cookies. Tyto súbory cookies se používají ke shromažďování informací o tom, jak návštěvníci využívají naše webové stránky. Pak použijeme výsledné údaje na generování zpráv, které nám pomohou vylepšit naše webové stránky. Tyto informace jsou shromažďované v anonymní podobě. Takto můžeme například určit, kolik návštěvníků vidělo naše stránky, odkud tito návštěvníci přišli a které stránky si prohlíželi.

• Dočasné soubory Joomla cookies (například: ddfd5b8e2eb21abeda21d8f744ea3c4a) = soubory cookies, které jsou součástí systému Joomla website Content management System (CMS) a které se automaticky instalují do prohlížeče, když návštěvník otevře naše stránky. Tyto soubory cookies jsou dočasné a jsou aktivní pouze pro aktuální relaci. Po zavření webového prohlížeče se automaticky vymažou. Pokud se rozhodnete soubory cookies zakázat, načte se Vám pouze standardní dočasný soubor Joomla cookie a zůstává aktivní dokud nezavřete Váš webový prohlížeč. Avšak nebudete moci plně využívat všechny funkce webových stránek.

Máte možnost přijímat nebo odmítat cookies úpravou nastavení Vašeho prohlížeče. Například v prohlížeči Internet Explorer můžete zakázat přijímání souborů cookies následujícím způsobem: klikněte na tlačítko "Nástroje" > "Možnosti Internetu" > "Zásady ochrany osobních údajů" a v části "Nastavení" přesunutím jezdce do horní polohy nastavte blokování všech souborů cookies. Může se však stát, že nebudete moci používat všechny interaktivní vlastnosti jistých stránek, včetně našich webových stránek, když jsou cookies zakázány.

Většina webových prohlížečů poskytuje pokyny k zákázání souborů cookies na svých webových stránkách. Nejrozšířenější prohlížeče jsou:

  • Google Chrome
  • Microsoft Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari (OS X) (Apple Mac, etc)
  • Apple Safari (IOS) (iPhone, iPad)
  • Google Android

Více informací o souborech cookies je možné najít na adrese AboutCookies.org

Soubory cookies používáme výhradně na ukládání informací, jako je Vaše uživatelské jméno nebo Váš identifikátor relace, které nám umožňují urychlit Váš přístup na naše webové stránky. Máme přístup pouze k souborům cookies, které se umístily do Vašeho počítače přes naše stránky.

Bezpečnost

Bezpečnost

Usilujeme o přijetí veškerých přiměřených opatření na ochranu Vašich osobních údajů, včetně využití šifrovací technologie, ale nemůžeme zaručit naprostou bezpečnost těch osobních údajů, které zveřejníte online. Používáním našich stránek přijímáte základní bezpečnostní rizika, která jsou spojena s jednáním přes internet a také fakt, že neneseme odpovědnost za případný neoprávněný přístup k datům pokud to nebylo zaviněné naší nedbalostí nebo vědomým jednáním.

Komunikace

Komunikace

V případě komunikace prostřednictvím e-mailů je důležité připomenout, že v současnosti e-maily nejsou šifrována (a proto mohou být zachyceny třetími stranami). Z důvodu, že není možné ověřit totožnost odesílatele, NEPOSKYTUJTE nám své bezpečnostní a osobní údaje prostřednictvím e-mailů. My Vám Vaše osobní údaje také nebudeme posílat v emailech.

Když budete používat naše stránky, budeme Vás žádat o určité informace, jako jsou kontaktní údaje nebo demografické informace. Tyto informace můžeme kombinovat s jinými informacemi, které obdržíme od našich poskytovatelů služeb a/nebo od jiných třetích stran.

V případě, že si přejete vidět kopii Vašich osobních údajů, prosím pište na adresu: The Data Protection Officer Bambino Mio Limited 12 Staveley Way Brixworth Northampton NN6 9EU United Kingdom

Upravíme nebo odstraníme všechny osobní údaje, které budou nerelevantní nebo nebudou v souladu se zákonem. Pokud si myslíte, že jakékoliv informace které o Vás držíme jsou nesprávné nebo neúplné, kontaktujte nás na čísle +44 (0) 1604 883 777 anebo na emailové adrese enquiries@bambinomio.com

Kontaktujte nás

Potřebujete poradit?

Vyplňte tento kontaktní formulář a my se vám ozveme, hned jak to bude možné.

Ing. Lubomír Fiedler

Trnkova 144

628 00 Brno

ČESKÁ REPUBLIKA